Kezdőlap >  Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat


Információgyűjtés

Amikor meglátogatja honlapunkat, akkor küldje el nekünk némi információt, személyes adatokat úgy dönt tudatosan nyilvánosságra összegyűjtött egy összesített alapon, ahogy mások honlapunkon keres személyre szabott, és gyűjtsük össze webhelyhasználati információk.

Tájékoztatási

Azon kívül, hogy a fenti adatok a partnereink, ha továbbra is megfeleljen nekünk e-mailben, akkor kap a tartalom az e-maileket az e-mail címét és mi válaszokat. Mi ugyanazt védelmet az ilyen elektronikus hírközlési, amiket a karbantartási állapotának információk e-mailben vagy telefonon.

Információk felhasználása

Általánosságban elmondható, hogy a személyes adatokat kezelése céljából üzleti tevékenységet, amely az ügyfélszolgálat és a rendelkezésre termékeket és szolgáltatásokat ügyfeleink számára és a kilátások. Esetenként előfordulhat, hogy is használhatja az információkat gyűjtünk az Ön gondolunk fontos változásokról honlapunkon, új szolgáltatások és különleges ajánlatok, akkor tájékoztatja értékes. A Te használt terméket és szolgáltatást kínál, hogy küldjön listák terveztek és fejlesztettek ki, összhangban a hagyományos vállalati előírásoknak kell kezelni a biztonsági és titoktartási az ügyfelek személyes adatainak védelme érdekében.

Biztonsági információk

Amikor elküldi a bizalmas személyes adatokat, például hitelkártya-számok honlapunkon számunkra biztonságos szerver szoftver, amit megszerzett titkosít minden információt, amit bemeneti, mielőtt elküldené nekünk. Az információ titkosítva az úton, és dekódolt, amint eléri a honlapunkon. Más e-mail, amit nem biztos, hogy küldje el nekünk, hacsak azt javasoljuk, hogy a biztonsági intézkedések vannak érvényben benyújtását megelőzően az adatokat.
Mi hasznosítani titkosítás/biztonsági szoftver védi a személyes adatok bizalmas hogy védjük a jogosulatlan hozzáférés vagy közzététel és a véletlen elvesztése, megváltoztatása vagy megsemmisítése. Ha kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk.
Vissza